Pályázat időtartama: 2010.09.30 - 2010.10.30

Hogyan pályázhatsz?

  • 2010 január 1. után készült képekkel pályázz, hiszen ez egy aktuális, élő, folyamatosan bővülő kiállítás, új, friss képekkel.
  • Válassz kategóriát a fotóidnak, adj nekik címet - és ami nagyon fontos: képaláírást - hogy tudjuk, mi a kép története!
  • A kép EXIF adatai legyenek meg (?)

A további részletekkel kapcsolatban feltétlenül olvasd el a részvételi feltételeket!

Kategóriák

  • Hír: nincs az a hírügynökség ami az egész világ összes eseményét közvetítené. Mutasd be te a saját fotóddal környezeted fontos történéseit, meséld el a sztorit a képaláírásban és küldd be a CivilExpóra!
  • Korunk kérdései: merre tartunk, hol a helyünk, milyen a világunk? Hatalom, szegénység, közösségi közlekedés, háború és béke. Van egy fotód, ami kérdez vagy válaszol? Pályázz vele itt!
  • Sport-akció: szenved a test, koncentrál az agy? Gólok, befutók, ugrások, sikerek és kudarcok. Ha elkaptál egyet is, pályázz vele itt!
  • Természet: flóra és fauna távolról vagy makróban. Fű, fa, virág, állat egyaránt jöhet, pályázz velük itt!
  • Portré: Sorsok a mosolyok és ráncok mögött. Megörökítetted? Pályázz vele!

Mi a Civil Expo?

A Civil Expo második éve a magyarországi World Press Photo kiállítás kísérő eseménye, célja a díjnyertes sajtófotókkal közös kiállítási térben bemutatni a szűkebb világunkat, azaz a mai magyar valóságot és életérzést megörökítő „civil” munkákat. Az Index, az Indafotó és a kiállítás szervezőjének közös fotópályázatára a kiállítás teljes időtartama alatt bárki pályázhat, az Indafotó oldalán keresztül feltöltött digitális pályaművekkel.

A feltöltött anyagok folyamatosan nyomon követhetők az Indafotón, a zsűri által az egyes napokon kategóriánként legjobbnak ítélt fotók pedig állandó vetítés keretén belül kerülnek kiállításra a helyszínen (Millenáris Fogadó, Csiga galéria). Az ezúttal pihenő térnek kialakított kiállítási helyszínen a látogatók kényelmes körülmények között nézhetik végig a folyamatosan vetített civil munkákat, és babzsákokon elterülve oszthatják meg egymással benyomásaikat a kiállításról, vagy a világról.

Mit nyerhetsz?

Elismerést, ismertséget, a fotódon elgondolkodó látogatókat. Ha ez nem elég, kategória-győztesként elsők között állíthatod össze saját fotókönyved az Indaprint segítségével. Csinálj helyet a könyvespolcon, mert az igazán jó fotóknak ott a helyük.

wpf-konyv

Mielőtt továbblépnél a feltöltéshez, olvasd el a részvételi feltételeket!